We do more

We do more

Open dag en Buitenhout Experience

Welkom op onze open dag!

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Dit is vast een bijzonder jaar voor jou. Opeens zit je in groep 8 en is het tijd om te kiezen. Waarom is het Buitenhout een school voor jou? Op onze school kun je jezelf zijn en krijg je onderwijs dat bij jou past. We helpen je graag voorbereiden op de toekomst. We werken samen met jou aan wat je goed kan en maken dat beter. De lat mag daarbij best wel hoog liggen, want je kunt meer dan je denkt. En wat je nog niet of een beetje kunt, dat ga je leren, want daarom zit je op school. Samenwerken met jou en je klasgenoten vinden we daarbij heel belangrijk.
We motiveren je om het beste uit jezelf te halen en om je op het beste vmbo-niveau les te geven. We zijn een grote school, maar toch persoonlijk. De docenten kennen alle leerlingen bij naam. Binnen de school krijg je les binnen kleinere units. Zo leer je je klasgenoten en je docenten snel kennen

 

                               Open dag 2019

Kom kijken

 

Online Buitenhout Experience
Woensdagmiddag 10 maart 2021, 14.30-15.30 uur

Ben je benieuwd hoe een middag op het Buitenhout College er echt uitziet? Geef je dan op voor onze Online Buitenhout Experience! Op deze middag organiseren wij voor alle leerlingen uit groep 7 en 8 een aantal lesjes. De lessen bestaan uit een theorievak, een creatief vak en een praktijkvak. Aanmelden kan via secretariaat@bhc.asg.nl. Vermeld hierbij op welke school je zit en in welke groep en wat je advies is.

Daarom kies je het Buitenhout:

Beroepsgerichte mavo
Expressie
Examen doen op een hoger niveau
Leerlingstewards
Momentje vrij? Leesboek erbij!
Fun fair: cross your border
Naschoolse activiteiten
Je eigen mini-onderneming