We do more

We do more

Open dag en Buitenhout Experience

Welkom op onze open dag!

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Dit is vast een bijzonder jaar voor jou. Opeens zit je in groep 8 en is het tijd om te kiezen. Waarom is het Buitenhout een school voor jou? Op onze school kun je jezelf zijn en krijg je onderwijs dat bij jou past. We helpen je graag voorbereiden op de toekomst. We werken samen met jou aan wat je goed kan en maken dat beter. De lat mag daarbij best wel hoog liggen, want je kunt meer dan je denkt. En wat je nog niet of een beetje kunt, dat ga je leren, want daarom zit je op school. Samenwerken met jou en je klasgenoten vinden we daarbij heel belangrijk.
We motiveren je om het beste uit jezelf te halen en om je op het beste vmbo-niveau les te geven. We zijn een grote school, maar toch persoonlijk. De docenten kennen alle leerlingen bij naam. Binnen de school krijg je les binnen kleinere units. Zo leer je je klasgenoten en je docenten snel kennen

 

                               Open dag 2019

Kom kijken

Open dag
Zaterdag 23 januari 2021, vanaf 10.00 uur

Naar de brugklas gaan is erg spannend. We willen dat jij een school kiest die bij je past en we vinden een eerste kennismaking daarom erg belangrijk. Tijdens onze open dag, die we dit jaar online organiseren, maak je kennis met onze school door middel van een virtuele tour door ons gebouw en live online lesjes. Meedoen kan met een smartphone, tablet of laptop. Ontdekken wat het Buitenhout College zo bijzonder maakt?
Klik dan HIER om je snel en eenvoudig aan te melden.

Buitenhout Experience
Woensdagmiddag 17 februari 2021, 13.30-16.15 uur

Ben je benieuwd hoe een middag op het Buitenhout College er echt uitziet? Geef je dan op voor onze Buitenhout Experience. Op deze middag organiseren wij voor alle leerlingen uit groep 8 drie lessen. De lessen bestaan uit een theorievak, een creatief vak en een praktijkvak. Aanmelden kan via informatie@buitenhoutcollege.nl. Vermeld hierbij op welke school je zit en in welke groep en wat wat je advies is.

Daarom kies je het Buitenhout:

Beroepsgerichte mavo
Expressie
Examen doen op een hoger niveau
Leerlingstewards
Momentje vrij? Leesboek erbij!
Fun fair: cross your border
Naschoolse activiteiten
Je eigen mini-onderneming