Ons gebouw

School in een schoolgebouw

Het Buitenhout College is gevestigd in een mooi en open gebouw waar je je snel thuis voelt. Dat komt door onze lichte lokalen, de prachtige mediatheek en het gebruik van unitsWij werken met units, met leerlingen en vaste docenten. Units zijn een eigen plek voor binnen de school voor een vaste groep docenten gekoppeld aan een klein aantal leerlingen. Omdat die units een vaste plek in school hebben, houden we het onderwijs kleinschalig en persoonlijk. Iedere leerling telt. Daarom kennen de docenten in de unit iedere leerling afzonderlijk. Dat maakt het Buitenhout College professioneel en persoonlijk tegelijk.

Praktijklokalen

Leren is op het Buitenhout College gekoppeld aan de praktijk. We hebben prachtige praktijklokalen waar je aan de slag kunt gaan. Er is een keuken voor leerlingen die in de horeca verder willen, we hebben technieklokalen voor onze technische jongeren en een mooi verzorgingslokaal.

Mediatheek

Eyecatcher van onze school is de prachtige mediatheek. Je vindt er computers en een bibliotheek. Je kunt er rustig leren aan een bureau, maar er zijn ook zitzakken om te chillen en leren tegelijkertijd. Het is er altijd stil, want de mediatheek is bedoeld om te werken aan schoolopdrachten.

Daarom kies je het Buitenhout:

Beroepsgerichte mavo
Expressie
Examen doen op een hoger niveau
Leerlingstewards
Momentje vrij? Leesboek erbij!
Fun fair: cross your border
Naschoolse activiteiten
Je eigen mini-onderneming